divendres, 3 d’octubre del 2014

NOU CURS: NOUS PROGRAMES.

Els més petits han canviat la fesomia del programa. Ara es dirà "QUÈ M'EXPLIQUES?" i el podreu escoltar en directe cada dilluns a les 10 del matí. Els de cicle mitjà afegeixen una nova producció els divendres a la tarda: "TEATRE A LA RÀDIO"

 Els de cicle superior canvien el format, el contingut i el títol. Ara es diu "TENS DEU MINUTS?" Podreu escoltar-los cada dijous a les 11 del matí.

2 comentaris:

  1. Podríeu baixar la intensitat del senyal? Jo escolto altres emissores i la vostra les substitueix i és molt empipador i molest. Jo necessito escoltar les emissores professionals per la meva feina i quan passo per Centelles a Vic m'és impossible. Crec que una emissora escolar no ha de tenir més força que una ràdio professional, per molt bé que ho facin els nois.
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Emetem amb una potència mínima (8W), no és qüestió d'intensitat sinó d'ocupació de l'espai radioelèctric. Radiodifusió de la Generalitat ens va aconsellar la freqüència 93.5 MHz perquè els constava que en aquesta zona estava lliure. De fet ja hem hagut d'emigrar un parell de cops des que vam començar fa més de 25 anys. Segurament deus escoltar-la des del pla dels Hostalets fins a l'Esclat de Malla (no em consta que puguem arribar més enllà). Altra cosa fóra que t'arribés amb una freqüència diferent; caldria calibrar altre cop l'antena, però em sembla que no és el cas.

      Elimina